Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Citytrip Dublin vanaf €104

193544640_7a33022cee_o

Ticket + hoteldeal gevonden door TicketSpy Dennis (Amsterdam)

In het verleden geloofde men dat aan het eind van de regenboog een pot met goud verstopt was. Tegenwoordig weten we dat het helaas niet zo makkelijk is maar als de legende toch blijkt te kloppen dan ligt aan het eind van de regenboog in ieder geval Dublin. Een prachtige stad vol geschiedenis, taferelen en vriendelijke mensen.

Een van de eerste dingen die bij de naam Dublin in je opkomt, is het bier Guiness. Dit bekendege donkere bier verbaast iedereen die het voor het eerst proeft en zal je dichter bij de Ieren brengen. In elke pub zitten namelijk vaste gasten die je graag wat meer over de stad vertellen.

Liever buiten op pad? Bezoek de mysterieze straatjes in het centrum en laat je terugbrengen in de geschiedenis van deze stad. Je komt tijd en ogen te kort in de vele kerken, parken en tuinen die je in deze stad kunt vinden.

Ryanair vliegt elke dag tussen Eindhoven en Dublin waardoor de keuze aan vluchten groot is. Op vele data in november, december, januari, februari en maart kun je dus een bezoek brengen aan deze mooie stad. Wij namen een verblijf van 2 nachten maar ga je liever 3 of meer nachten? Selecteer dan “Opnieuw zoeken” en pas de data aan!

  • Ticket Dublin + 2 nachten Harcourt Hotel *** €104

Wanneer boeken: wanneer jij wilt, maar op=op

Wanneer reizen: Ryanair vliegt elke dag tussen Eindhoven en Dublin. Reizen in november, december, januari, februari en maart 2014

Vertrekken van: Eindhoven airport

Handbagage: 1 stuk van maximaal 10kg

Ruimbagage: bij te boeken voor €50 per 15kg.

Betalen via: Mastercard, Visa en American Express (dus kun je Flying Blue mijlen sparen!)

Dublin explain