Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Citytrip Madrid! Waar de “Oreja a la plancha” heerlijk smaakt!

Cityspecial door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto’s: Madrileens toerisme bureau

De Spaanse hoofdstad Madrid staat al heel lang bekend om haar roerige karakter, de drukte die deze stad dag en nacht wakker houdt, de prachtige architectuur, de vriendelijke mensen en het heerlijke eten. Reden voor een bezoek aan deze Wereldstad dus! Wij hebben de belangrijkste do’s voor je op een rijtje gezet en ook nog eens een paar prachtige dealtjes voor je gevonden om zo goedkoop mogelijk te genieten van deze topstad!

Doen:

  • Het Paleis van de Koning bezoeken! Een prachtig groots bouwwerk midden in de stad.
  • Plaza Mayor is het grootste plein van Madrid waar alle leuke kroegjes omheen liggen! Geniet zoals de Madrilenen doen!
  • Bekijk een Flamenco, een traditionele Spaans dans
  • Proef tapas
  • Eet in het oudste restaurant ter Wereld, het heet Botin en je vindt het aan de Calle Cuchilleros.
  • Bekijk een wedstrijd van Real Madrid, ondanks dat wij fan zijn van FC Barcelona schijnt alleen het kapsel van Ronaldo al de moeite waard te zijn!
  • Het Prado is een absolute aanrader! Dit prachtige museum is een absolute must om te bezoeken.

Vliegen

Zowel de KLM, Transavia als Ryanair bedienen Madrid vanaf Nederland. Ieder vanaf zijn eigen luchthaven. De KLM vliegt 6 keer per dag tussen Amsterdam en Madrid. Transavia vlieg vanaf Rotterdam, 4 keer per week en Ryanair vliegt je 5 keer per week tussen Weeze en Madrid. Onderstaand zijn de laagste retourprijzen per maatschappij in mei, juni, september en oktober.

  • Amsterdam – Madrid met KLM. Vanaf €99
  • Rotterdam – Madrid met Transavia. Vanaf €89
  • Weeze – Madrid met Ryanair. Vanaf €69
Hou er rekening mee dat alle maatschappijen aanvullende administratiekosten, toeslagen voor bagage en bij Transavia en Ryanair aan boord nog een vergoeding vragen voor verzorging.
Hotels
Het is belangrijk om goedkoop een voordelig te overnachten. Natuurlijk hebben alle grote hotelketens prachtige afdelingen in Madrid maar hiervoor betaal je veel te veel. Er zijn veel voordeliger mogelijkheden en die zijn te vinden in de lokale en kleinere hotels die overal in de stad te vinden zijn. Je kan natuurlijk op de bonnefooi naar Madrid reizen maar gelukkig kan je via Internet voordelig en makkelijk zoeken naar een leuk plekje. Wij zochten even voor je en kwamen met een prachtig voorbeeld:
3 nachten verblijf in Hesperia Emperatrix **** inclusief ontbijt en met een prachtig uitzicht over de stad. Dit hotel is lekker centraal gelegen en biedt een prima plek voor je verblijf in Madrid. Te boeken vanaf €183.
Bekijk dit hotel, en alle andere aanbiedingen via onze directe link met Expedia.