Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Citytrips, wij zijn fan als ze maar goedkoop zijn! Vanaf €79.

Praag

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Praag. Bilderbank.de

Wij zijn er fan van! Citytrips die lekker in een weekendje te passen zijn. Er even een paar dagen tussenuit om te genieten van een geheel ander klimaat, cultuur en natuurlijk de mensen! Transavia helpt je hierbij en biedt deze week een aantal leuke steden aan met lekkere kortingen.

Praag wordt ook wel klein Rome genoemd, met haar lange geschiedenis als hoofdstad van de regio heeft deze historische plek zich ontpopt tot parel van midden-Europa. Bezoek de burcht boven op de heuvel voor een spectaculair overzicht over de stad of bezoek het Wenzelas Plein midden in het centrum voor een mooie verrassing! Transavia vliegt op dinsdag, donderdag vrijdag en zondag van Rotterdam naar Praag.

  • Retourvlucht Rotterdam – Praag €79 (gelijk een hotel in Praag zoeken? Check de beste prijs)

Wenen is de stad van het Prater maar natuurlijk ook hoofdstad van Oostenrijk en lang ook centrum van het groot Hongaarse rijk. Een uitgestrekt land in centraal-Europa. Dat heeft zijn sporen nagelaten want de stad staat vol met historische prachtige gebouwen waaronder de opera. Mocht je meer van shoppen of uitgaan houden dan is Wenen ook absoluut the place to be! Transavia vliegt op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf Rotterdam naar Wenen.

  • Retourvlucht Rotterdam – Wenen €99 (gelijk een hotel in Wenen zoeken? Check de beste prijs)

Op reis naar het Topkapi Museum, 1 van de grootste musea van Istanbul waar je een hele hoop leert over de geschiedenis van deze stad aan de Bosporus. Mocht je zin hebben in een lekker drankje dan kan je terecht aan de vele clubs aan de oever van deze rivier. Ontdek de twee gezichten van deze stad en vlieg goedkoop met Transavia! Transavia vliegt dagelijks tussen Amsterdam en Instanbul,  en drie keer per week vanaf Rotterdam en Eindhoven.

  • Retourvlucht Amsterdam – Istanbul €135 (gelijk een hotel in Istanbul zoeken? Check de beste prijs)
  • Retourvlucht Rotterdam – Istanbul €135
  • Retourvlucht Eindhoven – Istanbul €135

Casablanca is een moderne metropool in Marokko maar biedt veel! Lekker eten, wandelen door de nauwe straatjes of onderhandelen op de markt. Ben je klaar met lopen en genieten, pak dan een van de vele stranden die hier aan de kust liggen. Transavia vliegt op maandag, woensdag en vrijdag naar deze prachtige stad.

  • Retourvlucht Amsterdam – Casablanca €169

Hotels nodig?
Vergelijk direct de meest voordelige kamers via Hotelscombined waar je absoluut de laagste prijzen voor hotels kunt vinden! (TIP)

 

Wanneer boeken: tot en met dinsdag 4 juni 2013 (07:59), maar op=op
Wanneer reizen: tussen 4 juni en 31 juli 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link met Transavia