Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Coronavirus || Alles wat je moet weten m.b.t. jouw Vakantie

Wat betekent het Coronavirus voor jou als Reiziger?

Afgelopen weken is het aantal besmettingen met het Coronavirus rap gestegen en dit heeft gevolgen voor de reiswereld. Zo is het reisadvies naar meerdere landen aangepast en hanteren diverse landen een inreisverbod. Voor actuele updates, hoe je besmetting met het coronavirus kunt voorkomen, reisadviezen en andere vragen, kan je terecht op de website van de Rijksoverheid en op de website van het RIVM.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit invloed heeft op je keuze om een reis te boeken. Wil je toch graag een vakantie boeken, maar weet je niet zeker of je op de vertrekdatum nog wel wilt of kan vertrekken? Dan raden we je aan om een vakantie te boeken bij een touroperator met flexibele voorwaarden.

Bij TUI tot 1 Dag voor Vertrek Gratis Omruilen

Lees hier de voorwaarden van TUI.

Bij Corendon tot 3 Weken voor Vertrek Gratis Omruilen

Lees hier de voorwaarden van Corendon.

Bij Sunweb tot 30 Dagen voor Vertrek Gratis Omruilen

Lees hier de voorwaarden van Sunweb.

Bij KLM, Air France & Delta Airlines Kosteloos Omboeken van Vluchten

Dit geldt voor vluchten die geboekt zijn voor 30 maart 2020 met vertrek voor 30 mei 2020. Wanneer je een vlucht wilt annuleren, krijg je een tegoedbon voor een nieuwe vlucht die je tot een jaar na uitgifte kunt inwisselen voor een nieuw ticket. Het prijsverschil moet je zelf bijleggen. Ga naar de website van KLM.

Vakantie Omboeken of Annuleren bij de VakantieDiscounter

Wanneer een reis bij de VakantieDiscounter wordt geboekt, is dit een definitieve boeking. Wanneer je een reis wilt annuleren, zijn hier dan ook altijd kosten aan verbonden conform de voorwaarden waarmee akkoord is gegaan bij boeking. Wil je je reis wijzigen met een vertrek binnen 6 Weken, dan zijn de mogelijkheden tot het wijzigen van je reis beperkt. In veel gevallen kan de reis dan enkel geannuleerd worden tegen geldende annuleringsvoorwaarden. Lees hier meer over het annuleren van je boeking bij de VakantieDiscounter.

Bij een kleine wijziging van je reis wordt minimaal € 30 in rekening gebracht. Daarnaast betaal je € 25 aan service- en wijzigingskosten. Lees hier meer over het wijzigen van je boeking bij de VakantieDiscounter.

Vakantie Omboeken of Annuleren bij Prijsvrij

Prijsvrij rekent € 20 wijzigingskosten, bovenop de kosten die de reisorganisatie rekent voor het aanpassen van je reis. Bij annulering van je reis bij Prijsvrij, worden de annuleringskosten doorberekend conform de ANVR reisvoorwaarden en de reisvoorwaarden van je reisorganisatie. Lees hier meer over het annuleren van je boeking bij Prijsvrij.

 

Zoek & Bespaar