Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

De beste 5 KLM Wereld Deals zijn…

KLM thee

Ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Een week zijn ze oud, de KLM Wereld Dealweken en daarom is het tijd om een tussenbalans op te maken.

Welke bestemmingen scoren nu het beste? Of je kunt de vraag stellen waar naar toe heeft KLM het meest haar best gedaan om de tarieven zo gunstig mogelijk in de markt te zetten.

Om heel eerlijk te zijn zitten er tarieven bij die we wel vaker hebben gespot en op TicketSpy tonen. Het Midden Oosten en Afrika zijn minder bijzonder qua prijs. Betere deals zijn er naar Azië te vinden, wat plekken in Noord Amerika en natuurlijk de Antillen.

Voor ons reden om even na te gaan welke KLM vluchten het meest populair zijn bij de TicketSpy volgers die de afgelopen dagen een KLM ticket hebben gekocht.

Dit is de top 5 tot en met vandaag:

  1. Curacao €497
  2. New York €549
  3. Denpasar (Bali) €749
  4. Kaapstad €842
  5. Paramaribo €775

Natuurlijk kun je nog steeds een Bol.com voucher ter waarde van €10 bij ons krijgen als je je KLM ticket via de directe voordeel-link boekt. Je betaalt niets meer dan KLM vraagt en krijgt er nog een leuk cadeau bij als bonus. Onze dank voor jou omdat je TicketSpy volgt.

TicketSpy zegt: deel onze deals met anderen en help TicketSpy groeien. Want nog veel meer mensen willen we kosteloos helpen om geld te besparen op hun vliegtickets!