Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

De beste Bali deal in augustus met Garuda + hotel + hotel €900.

De Garuda girls

Ticket + Hotel deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Op nummer 4 in de top 5 van meest populaire bestemmingen van de TicketSpy likers staat Bali. Een heel bijzonder eiland waar veel Nederlanders graag heen vliegen voor vakantie maar ook om zaken te doen. Denk aan de ontwerpers van mode en sierraden die daar hun ateliers hebben of werk ter plekke uitbesteden.

De Balinezen hebben de vaardigheden om heel sierlijk met materialen om te gaan, of dat nu hout, metaal, zilver, of textiel is. Ze kunnen het zeer goed.

Wat ook mooi is, is de deal die we vandaag hebben gevonden. Namelijk een retourvlucht met Garuda Indonesia (in hun nieuwe Airbus 330) en 7 nachten met lekker ontbijt in het Diwangkara Holiday Villa Hotel in de badplaats Sanur. Vanzelfsprekend is de transfer naar en van het hotel inbegrepen.

Heel prettig is dat je (alleen als je vandaag 2 juni boekt) op Schiphol gratis in het Mercure Schiphol mag overnachten voorafgaand aan de vlucht en je auto kosteloos kunt parkeren. Een cadeau ter waarde van ongeveer €130. Maar het beste is toch wel de prijs van €900 per persoon. We hebben diverse bronnen gebruikt om te zien of dit pakket goedkoper te boeken is. Het antwoord is helaas nee. Dus profiteer van de voordeligste week op Bali in augustus

  • Los ticket Garuda Bali €984
  • Los 7 nachten Diwangkara Holiday Villa + elke dag ontbijt pp €155 
  • Ticket Garuda Bali + 7 nachten Diwangkara Holiday Villa + elke dag ontbijt + transfer luchthaven – hotel v.v. €900

(+ het Schiphol Sleep & Fly pakket er helemaal gratis bij)

  • Wanneer boeken: op 2 juni 2013
  • Wanneer reizen: vertrek op 27 augustus en terugvlucht op 4 september 2013
  • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van
  • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg
  • Beschikbare stoelen + kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link
TicketSpy zegt: Garuda Indonesia is sinds een paar jaar weer helemaal terug op Schiphol. Je vlucht gaat eerst via Abu Dhabi naar Jakarta. Daar stap je snel over op een binnenlandse vlucht richting Denpasar (Bali).