Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

De januari sale is begonnen.

 

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

De Vakantiebeurs in Utrecht moet nog worden geopend (woensdag 9 januari) maar nu al vliegen de aanbiedingen je om de oren.

Dit jaar willen de airlines je zo vroeg mogelijk een ticket verkopen en gooien daarbij alle hulpmiddelen in de strijd. Verwacht dan ook heel wat nieuwe tricks van hen om je te verleiden om een stoel te boeken. Een goede reden om ons de komende weken sowieso dagelijks te blijven volgen.

Wat te denken van dit aanbod? Als je bij Wizzair een Wizz Discount Club Card koopt ontvang je alleen vandaag, 3 januari 2013, 20% extra korting op je vlucht. Best wel een goede deal als je weet dat de card altijd al je vliegprijs met €10 per enkele vlucht doet verlagen. Dus standaard €20 korting en nu dus nog meer! De kans is redelijk aanwezig dat Wizz gedurende 2013 nogmaals extra kortingen zal bieden voor haar kaarthouders.

Goed om te weten is dat je de 20% korting alleen ontvangt als een enkele reis minimaal €12,50 bedraagt. Reken daarnaast bij Wizz op een toeslag van €8 per retourvlucht voor het betalen per bankoverschrijving. Gebruik je je creditcard (Visa/Mastercard) dan zijn de meerkosten €16. Voor ruimbagage en grote handbagage gelden altijd extra kosten.

Wizzair vliegt vanaf Eindhoven o.a. naar: Praag, Warschau, Budapest, Riga, Vilnius, Sofia, Gdansk, Boekarest

Wanneer kopen: alleen op 3 januari 2013

Korting €10 geldt: gedurende 1 kalenderjaar

20% extra korting: alleen bij boeking op 3 januari 2013

Belangrijk: met de kaart kun je per boeking korting krijgen voor maximaal 10 personen die meereizen

Kopen: via onze directe voordeel-link met Wizz