Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Harry, de Last Minute tovenaar!

Het blijft magisch!

Traveltip door TicketSpy Ingmar (Rome)

Meestal zoeken wij een mooie vakantie voor je uit, maar wie nog even snel weg wil, en waarvan wij niet precies weten wat de wensen zijn heeft Sunweb een handige oplossing: “De Lastminute Wizard” die aan de hand van een aantal basale criteria voor jou kijkt wat de beste vakantie is op korte termijn.

Wil je lang blijven of liever kort? Heb je een bepaalde regio in gedachten? Met hoeveel mensen ga je weg? En wat is je budget zijn vragen die je kunt verwachten. Uiteindelijk rolt daar dan een mooi lijstje vakanties uit waarin jij de juiste keuze moet maken.

Wij vinden dat de “Lastminute Wizard” vooral een nuttige toevoeging is aan de bestaande zoeksystemen die beschikbaar zijn.

Zelf even proberen? Bekijk de Last Minute Wizard hier en laat ons dan direct even via Facebook, Twitter of e-mail weten wat je ervan vindt.

TicketSpy zegt: de Nederlandse touroperators zitten nog met een grote voorraad onverkochte vakanties. Veel mensen blijven thuis of kiezen voor een ander type zomervakantie dan voorheen. Voor jou betekent dat meer kans op een goede deal in de komende weken!