De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

Win 2 KLM Tickets!

Wil je de nu-of-nooit deals niet meer missen?

Schrijf je dan in op onze WhatsApp service. Super simpel, gratis en je kunt er altijd meteen weer mee stoppen.

Als je je nu inschrijft op de WhatsApp Service dan maak je automatisch kans op 2 KLM Vliegtickets naar een bestemming in Europa.

Waar wacht je nog op?

Schrijf mij in →

Nee, bedankt

Harry, de Last Minute tovenaar!

Het blijft magisch!

Traveltip door TicketSpy Ingmar (Rome)

Meestal zoeken wij een mooie vakantie voor je uit, maar wie nog even snel weg wil, en waarvan wij niet precies weten wat de wensen zijn heeft Sunweb een handige oplossing: “De Lastminute Wizard” die aan de hand van een aantal basale criteria voor jou kijkt wat de beste vakantie is op korte termijn.

Wil je lang blijven of liever kort? Heb je een bepaalde regio in gedachten? Met hoeveel mensen ga je weg? En wat is je budget zijn vragen die je kunt verwachten. Uiteindelijk rolt daar dan een mooi lijstje vakanties uit waarin jij de juiste keuze moet maken.

Wij vinden dat de “Lastminute Wizard” vooral een nuttige toevoeging is aan de bestaande zoeksystemen die beschikbaar zijn.

Zelf even proberen? Bekijk de Last Minute Wizard hier en laat ons dan direct even via Facebook, Twitter of e-mail weten wat je ervan vindt.

TicketSpy zegt: de Nederlandse touroperators zitten nog met een grote voorraad onverkochte vakanties. Veel mensen blijven thuis of kiezen voor een ander type zomervakantie dan voorheen. Voor jou betekent dat meer kans op een goede deal in de komende weken!

 

 

Zoek & Bespaar