Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

De trein die wel rijdt! Met Thalys naar Brussel of Parijs vanaf €45.

Thalys naar Paris

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Eigenlijk gaat er niets boven de romantiek van een treinreis. Denk maar eens aan de Oriënt Express toen de trein het ultieme vervoermiddel was om door Europa te gaan.

Geen gedoe met controles, extra kosten voor bagage of schimmige reserveringskosten. Nee gewoon een kaartje kopen en lekker genieten van een paar uur treinen. Snel treinen dan wel natuurlijk, want je wil geen onnodige vakantietijd missen.

Met Thalys kun je elke dag dat gevoel ervaren en helemaal als je 1e klas reist. Bij Thalys is dat Comfort 1, waarbij een maaltijd, bredere stoelen en heel prettig wifi is inbegrepen. Kijk daar geen KLM of Air France tegenop. Alhoewel ze wel een financieel belang heeft in deze treinen…

In de maanden juli en augustus kun je veel voordeliger van Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar Brussel of Parijs. En natuurlijk supersnel, want Thalys biedt de kortste reistijd van alle vervoermiddelen naar Parijs.

Gelijk een goed hotel boeken? Wat dacht je van het Le Citizen Hotel welke in de buurt is van Gare du Nord waar de Thalys stopt. Volgens Tripadvisor staat deze op nummer 10 van 1.807 Parijse hotels.

  • Brussel (1e klasse ) enkele reis vanaf €45
  • Parijs (1e klasse) enkele reis vanaf €58

Wanneer boeken: tot en met 14 juli

Wanneer reizen: van 15 juli t/m 31 augustus 2013

Opmerking: deze tarieven zijn geldig indien je minimaal 30 dagen voor vertrek boekt!

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link 

TicketSpy zegt: het team van TicketSpy houdt van vliegen, maar als we naar Parijs gaan (voor studie of plezier) heeft Thalys toch echt de voorkeur.