Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Delta Air Lines New York weggevertje €395.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Vanaf Amsterdam is de SkyTeam alliantie zeer dominant. KLM, Air France, Delta Air Lines profiteren van de voorkeur van de Nederlandse reiziger en kunnen hoge prijzen vragen.

Heel anders is dat op de Duitse markt. Daar zijn Lufthansa en haar vrienden van de Star Alliance de baas. Voor een maatschappij als Delta Air Lines dus reden om flink hun best te doen om passagiers aan boord te krijgen.

Op dit moment kun je daardoor vanaf Frankfurt naar New York JFK vliegen voor een spotprijs die we hier vanaf Schiphol niet zo snel zullen zien.

Natuurlijk moet je nog wel even naar de luchthaven van Frankfurt. NS Hispeed biedt een snelle optie, of pak zelf de auto. Parkeren is daar trouwens een stuk voordeliger dan hier in Nederland.

Tja, soms zou je misschien heel even willen dat je in Duitsland zou wonen. Maar dan ook alleen voor een goedkoop vliegticket!

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, weg=weg

Wanneer reizen: in april en mei 2013

Vertrek vanaf: Frankfurt

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een ongelimiteerde bagagelimiet

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Flying Blue: 25%

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM (vul Frankfurt in bij de plaats van vertrek)

TicketSpy zegt: je kunt deze tickets gewoon boeken op de site van KLM. Maar boek je ticket wel met KLM vluchtnummers en niet met die van Delta Air Lines zelf. Alleen dan betaal je de laagste prijs!