Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Denver flash deal via IJsland €499.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Als we Denver zeggen dan kun je denken aan het basketbal team de Denver Nuggets, de luxe skigebieden in de nabije omgeving of natuurlijk aan de soapserie uit de jaren ’80 waar velen iedere week naar uitkeken. Dynasty om precies te zijn met de intriges tussen Blake, Krystle en feeks Alexis.

De jongste actrice van toen, de mooie Heather Locklear, is momenteel ook al de 50 gepasseerd maar ziet er zoals je kunt zien nog erg goed uit. Wie weet komt dat wel door de gezonde frisse berglucht in en rondom Denver.

We kunnen er nog lang over praten maar het gaat natuurlijk om de prijs van het ticket. Icelandair biedt deze flash deal slechts gedurende een korte tijd. Boek je later dan schiet de prijs weer omhoog. Dus profiteer vandaag nog.

Wanneer boeken: tot en met 8 februari 2013

Wanneer reizen: tussen 4 maart en 31 mei 2013

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een maximum gewicht van 10kg

Ruimbagage: 2 koffers en/of rugzakken met een maximum gewicht van 23kg elk

Beschikbare stoelen checken en boeken: via onze directe link met Icelandair

TicketSpy University zegt: Icelandair is nog een van de weinige airlines waarbij je gratis 2 koffers van elk 23kg mag inchecken. Alleen daarom eigenlijk al de overweging waard om voor te kiezen. Vlieg je met KLM bijvoorbeeld naar de VS dan betaal je voor je 2e koffer een toeslag van €150 per retour.