Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Disney Flash Sale: korting tot 50%

20 jaar Disneyland Parijs

Magic Kingdom deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Vorige week toevallig ook al die bekende Nederlanders bij RTL Boulevard gezien die een dagje Disneyland Parijs deden? Dat was niet voor niets, want het park doet dat wel vaker om extra aandacht te krijgen via een vorm van sluik reclame.

Had je een paar dagen geleden een arrangement geboekt dan heb je misschien teveel betaald. Deze week is er namelijk een leuke Disney flash waarbij kortingen tot 50% mogelijk zijn. Wel dien je dan direct bij Disney te boeken en niet via een reisbureau.

Het assortiment aanbiedingen is te groot om hier in deze post te noemen, dus check zelf daarom hoe groot het voordeel kan zijn als je nu boekt. Kinderen tot en met 6 jaar zijn gratis. Maar lees wel even goed de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen.

Op naar Mickey, Mini, Goofy, Donald, Pluto en al die andere allemansvrienden die je in Parijs al 20 jaar elke dag vermaken!

Wanneer reizen: aankomst tussen 3 en 6 juli, tussen 10 en 31 juli, tussen 1 en 3 augustus en tussen 9 en 18 augustus 2013

Wanneer boeken: tot en met zondag 7 juli 2013

Opmerking: lees altijd de bijbehorende voorwaarden

Beschikbare arrangementen bekijken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: deze keer geen ticket deal, maar je kan natuurlijk altijd zelf een KLM/Air France/Thalys ticket bijboeken. Lekker luxe en comfortabel naar Disney, wat wil een mens nog meer!