Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Doe het zelf ticket: Seychellen €376

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Zie je je zelf al zwemmen in het super blauwe water bij een tropisch eiland in de Indische Oceaan? Een plek waar velen heen willen, maar in de praktijk nooit zullen komen.

Toch is het nu wel goed bereikbaar. Lees deze deal dan ook even goed door want Etihad biedt weer een sensationeel lage prijs naar een geweldige bestemming. Je kunt namelijk voor de prijs van een Gran Canaria ticket de halve wereld rond met de maatschappij die Nederland vanaf volgende week gaat veroveren!

We noemen het niet voor niets een doe-het-zelf ticket, want er komt nog wel een gebruiksaanwijzing à la Ikea bij. Je dient dus wel even zelf te puzzelen.

Eerst is het vertrek niet vanaf Amsterdam, het ticket begint namelijk vanuit Parijs Charles de Gaulle. Daarna reis je via Abu Dhabi door naar de Seychellen. Terug is  het richting Dublin, Londen of Italië, Milaan om precies te zijn. Opnieuw een Open-Jaw om de vakterm aan te houden.

Gelukkig kun je met easyJet, Transavia, Ryanair of gewoon per KLM eenvoudig en zonder al te veel kosten vanaf Dublin of Milaan terug naar Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. Reken dus op gemiddeld €75-100 aan kosten voor deze extra treinrit en vlucht, maar ja dan ben je nog steeds voor een prikkie op de Seychellen!

Officieel vlieg je op een ticket van Air Seychelles, maar omdat Etihad mede-eigenaar is van deze maatschappij zijn het in het echt allemaal Etihad vluchten.

  • Mahe (Seychellen) vanaf €376

Wanneer boeken: tot en met 12 mei 2013!

Wanneer reizen: tot en met medio juni & tussen 16 augustus en 15 december 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg

Opmerking: deze deals zijn niet te koop op de sites van Etihad. Volg onze link om te kunnen boeken!

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met 

TicketSpy zegt: kies in het zoekscherm voor de optie ‘Mehrere Stops. Bouw daarna je ticket op. Vlucht 1: Parijs Charles de Gaulle – Mahe Seychelles. Vlucht 2 Mahe Seychelles -Milaan/Dublin/Londen. Alleen op deze wijze komen de lage tarieven tevoorschijn.