Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Download nu gratis de vernieuwde New York App

Blog Innovatieve app voor New York!

Amsterdam, 26 maart 2017 – Eric van NewYork.nl heeft zijn vernieuwde app voor smartphone en tablet gelanceerd: Eric’s New York. In de afgelopen dagen is de app meer dan 6500 keer gedownload. De bedoeling is dat Eric’s New York de ultieme ondersteuning wordt voor in New York.

Zes jaar geleden begon Eric de website NewYork.nl om zo zijn liefde voor de stad te delen. Inmiddels heeft hij al 250.000 mensen op weg geholpen. Met het succes van de site rees de vraag naar een app. Een one-stop-shop en persoonlijke reisleider in één. Heb je de app, dan ben je klaar om ‘samen met Eric’ New York te beleven als een echte New Yorker.
 
Eric: “Ik heb deze app ontwikkeld als een uitbreiding van mijn website NewYork.nl. Het voorziet je van een plattegrond van New York City met daarop informatie en bezienswaardigheden. Er is ook een metroplattegrond en je kunt direct tickets kopen. Het biedt alles wat je nodig hebt als je je weg in mijn stad probeert te vinden. Je kan de (metro)plattegrond offline gebruiken, waardoor je altijd kunt zien waar je bent. Daarnaast kun je de app gebruiken om me te bellen of een e-mail of WhatsApp-bericht te sturen als je vragen hebt.”
 
De persoonlijke tips en het directe contact van zowel de site als de app is wat NewYork.nl anders maakt dan reguliere reisbureaus. De informatie op de website en in de app is gebaseerd op Erics eigen ervaring. Vindt hij iets niet de moeite waard, dan vind je het niet terug op de site. Hij beantwoordt elke vraag die je hebt: van de lekkerste burger en pizza (zijn favorieten) tot en met welke Broadwayshow of sportwedstrijd je kunt gaan zien en hoe je aan tickets komt. Daarna is het een kwestie van het e-ticket op je telefoon laten zien bij de ingang en je kunt zo doorlopen.

Eric: “Mijn droom is dat iemand die naar New York gaat, alleen mijn app hoeft te gebruiken voor een mooie reis van begin tot eind.”