Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Dubai en hotel, met Emirates opnieuw voor weinig €313.

Ticket + hotel deal gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Waar in Nederland de ticketprijzen naar Dubai met KLM, Garuda en Emirates momenteel verre van voordelig zijn, zien we hele voordelige tarieven vanaf Duitsland.

Dat kan ook bijna niet anders want de capaciteit aan stoelen is enorm. Niet alleen vliegen Lufthansa en airberlin (Abu Dhabi) die kant op, veel meer dagelijkse vluchten worden door Emirates uitgevoerd vanaf 5 Duitse luchthavens.

Dat betekent in de maand juni en met name in mei heel veel scherpe deals waar je echt wel blij van kunt worden. Niet alleen is het vliegen met Emirates een pretje ook de stad zelf biedt veel mogelijkheden om lekker te shoppen, internationaal te eten en te genieten van zon en strand. Of je er nu kort bent of wat langer, je hoeft je er niet te vervelen.

De lage prijzen worden mede mogelijk gemaakt door de tientallen 2 en 3 sterren hotels die er in opmars zijn. Zij mikken op een veel breder publiek en maken de stad voor velen een stuk toegankelijker. Jij kunt daar nu ook van profiteren met onder ander deze deal vanaf Düsseldorf.

  • Vlucht Emirates Dubai + 3 nachten Panorama hotel + elke dag ontbijt €313 (0f 4 nachten voor €314!)

Wanneer boeken: zo snel mogelijk

Wanneer reizen: vertrek op 15 mei 2013 (andere data, hotels en langer verblijf zijn volop beschikbaar tegen een kleine meerprijs)

Vertrek vanaf: Düsseldorf

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg

Opmerking: ticket + hoteldeal geldt indien minimaal 2 personen samen reizen

Beschikbare stoelen en kamers checken via onze directe voordeel-link met Weg (Duitstalige site)

Ticketspy zegt: in Dubai hoef je in principe niet veel geld kwijt te zijn. Tenminste als je niet te veel alcoholische drankjes besteld. Het eten is er zeer voordelig, zo ook het openbaar vervoer. Huur gerust een auto om de omgeving (woestijn) te ontdekken en de nieuwe wijken te bezichtigen.