Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Korting op korting bij Wizz.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

De Centraal Europese lowcostmaatschappij Wizz staat bekend om haar vele kortingacties. De een is nog gekker dan de ander en als je niet te veel bagage meeneemt kun je echt voor een super laag prijsje vliegen. Eind vorig jaar bijvoorbeel voor €10 op en neer naar Hongarije.

Wie een Wizz Discount Club card koopt voor €29,99 mag een heel kalenderjaar lang genieten van minimaal €10 korting per  enkele vlucht. Niet allen voor jezelf maar ook voor maximaal 8 andere personen die met je meereizen.

Slimme rekenaars onder ons zien dus in dat je de investering in de kaart snel kunt terug verdienen. Helemaal als je met een groep of je familie op pad gaat.

De bestemmingen van Wizz  vanaf Eindhoven Airport zijn onder andere Warschau, Praag, Riga, Boekarerst, Budapest en Belgrado.

Wizz biedt nu naast deze standaard korting nog een leuke extra waarbij snel handelen wel noodzakelijk is:

Wanneer kopen: uiterlijk 30 januari 2013

Wanneer geldt de korting: voor alle vluchten die je op 30 januari 2013 boekt

Hoe lang is de kaart geldig: tot en met 31 december 2013

Voordeel: de kaart verloopt gewoon aan het einde van het jaar

Belangrijk: de standaard korting van €10 is alleen van toepassing op vluchten die €12,50 of duurder zijn.

Kaart kopen: op de website van Wizzair

Ticketspy University zegt: Dit is een typische eind van de maand aanbieding. Dit jaar kun je meer van deze acties verwachten op de laatste dagen van een maand. Reden: de vliegmaatschappijen willen tegen het eind van een periode (maand/kwartaal) extra geld in huis hebben. Dat is geen luxe, maar een noodzakelijk kwaad om hun organisatie draaiende te houden.