Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Durf jij het aan? KLM tickets boeken met €50 tot €100 korting?

Ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Er is een grote Online Ticket Agent op dit moment aan het stunten met zeer goedkope vliegtickets van KLM. Het gaat om Airfasttickets, die je misschien kent van de zoekresultaten van Skyscanner.

Daar waar iederen de normale KLM tarieven laat zien verlagen zij momenteel zonder enige moeite alle ticketprijzen van onze Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Binnen Europa sowieso €50 voordeel per ticket en vlieg je verder dan loopt de korting op tot €75 of misschien wel €100.

Wie boekt bij Airfasttickets hoeft in ieder geval niet te rekenen op een hele goede service. Als we de verschillende review sites (na even Google-en) moeten geloven scoren ze op dat vlak niet heel veel punten. Het is echt een internationale ticket rammer die door middel van spraakmakende maar ook tegelijk onmogelijk klinkende kortingacties een grote plek in de markt van de online travel agents (OTA) wil veroveren.

Hoe dan ook, boeken is geheel op eigen risico. Mocht je er wel goede ervaringen mee hebben, meld dat dan via onze Facebook of Twitter pagina’s. We horen het graag!

  • Wanneer boeken: wanneer je wilt
  • Wanneer reizen: wanneer je wilt
  • Vertrek vanaf: Amsterdam of andere steden
  • Opmerking: er gelden geen aanvullende reserveringskosten
  • Betaling via:  Visa, Mastercard