Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

MKB deal: €1.000 op KLM NY ticket besparen

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Wie wel eens naar Noord Amerika heeft gevlogen weet dat je minimum verblijf vrijwel altijd een nacht van zaterdag op zondag moet zijn. Tenminste als je gebruikt maakt van de allerlaagste ticketprijzen.

Handig voor vakantiegangers, maar niet voor de zakelijke reiziger. Hij of zij heeft over het algemeen doordeweeks afspraken en wil het liefst voor het weekend weer thuis zijn bij de geliefde of familie.

Vliegmaatschappijen weten dat maar al te goed en prijzen hun tickets die een ander minimum verblijf hebben dan ook richting enorme hoogten. Gemiddeld ben je €1.000-€1.500 meer kwijt als je het weekend niet op je bestemming wilt verblijven.

TicketSpy heeft een aantrekkelijke deal gevonden om tegen een normale prijs gewoon op weekdagen heen en weer te kunnen naar New York. Niet bij een onbekende airline maar wel bij KLM  en Delta Air Lines als je vanaf Antwerpen Centraal kunt vertrekken. De route via België bespaart je ruim €1.000 op een ticket, dat is toch snel verdiend. Wellicht mag die leuke collega van je dan ook mee!

  • New York (JFK, Newark, La Guardia) €447

Wanneer boeken: zo snel mogelijk

Wanneer reizen: tot en met 20 maart 2013

Minimum verblijf: 2 nachten Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg

Ruimbagage: 1 koffer met een maximum gewicht van 23kg. Voor Flying Blue Elite (Plus) leden geldt een extra vrije koffer

Flying Blue: 25%

Beschikbare stoelen checken en boeken: via onze directe voordeel-link met KLM (selecteer Antwerpen Centraal als vertrekplaats)

Reizen vanaf Antwerpen? Lees dan altijd ons advies

TicketSpy = 100% transparant: steun ook onze dagelijkse werkzaamheden en speurtochten naar voordelige tickets. Hoe? Door te boeken via onze voordeel-links. Maak je geen zorgen, want jij betaalt op deze wijze helemaal niets extra voor je tickets. Vergelijk het gerust. Fijne vlucht alvast namens ons hele team!