Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Genieten van curry in India.

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Een reis naar India plan je niet zo maar. Eerst grondig de Lonely Planet lezen, op tijd je inentingen halen en je rugzak van allerlei nuttige reisspullen voorzien.

Maar er is één ding dat niet mag ontbreken op dit lijstje. Namelijk een goed recept voor een heerlijke traditionele Indiase curry. Deze kun je komend weekend eenvoudig en snel thuis zelf maken. Kom je al gelijk in de stemming voor het echte India en laat Air France nu net met strakke aanbiedingen komen. Dat is met recht dubbel genieten.

Wil je trouwens niet in India eten, dan kunnen we ook Singapore van harte aanbevelen. Ga dan naar de wijk Little India voor net zulke authentieke en bijzonder smakelijke gerechten.

Hieronder het recept én de ticket aanbiedingen!

Indiase curry met kip en basmatirijst

Ingrediënten:

  • 400 g basmatirijst
  • 2 groene paprika’s
  • 350 g kipfilet
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 blik gepelde tomaten (400 g)
  • 2 pakjes currypasta Balti (a 80 g)
  • 1 zakje verse koriander (15 g)

Bereiding:

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika’s schoonmaken en in blokjes snijden. Kip in stukjes snijden. In pan olie verhitten en kip 3 min. bakken. Paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Vuur laag zetten, currypasta toevoegen en 1 min. meebakken. Blik tomaten en 250 ml water toevoegen. Curry afgedekt 15 min. laten sudderen. Koriander fijnsnijden. Curry met rijst serveren en met koriander garneren. Lekker met komkommersalade en naanbrood.

Wanneer boeken: tot en met 27 december 2012

Wanneer reizen: tot en met 31 mei 2013 (via Parijs Charles de Gaulle)

Flying Blue: 25%

Boeken: via onze directe voordeel-link met Air France/KLM