Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Een hele week New York!

Times Square

Citydeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Picturecorrect.com

Zoals we dat wel vaker doen vroegen we je vorige week op facebook wat je favoriete bestemming is. The Big Apple oftewel New York, is daarbij erg vaak voorbij gekomen waardoor wij vandaag opnieuw iets leuks hebben gevonden.

Accor, bekend van bijvoorbeeld Novotel en Sofitel geeft namelijk 20% korting bij 2 van haar hotels in New York. Enige voorwaarde is dat je minimaal 5 nachten blijft, wat ons betreft ook het minimum wat je nodig hebt om het meeste van deze stad te zien. Daarnaast valt de reisperiode alleen in het hoogseizoen, van 1 juni tot en met 7 september 2013

Om je te helpen bij het volledig maken van je trip naar deze wereldstad hebben we ook een mini prijzentest gedaan bij de 3 airlines die het goedkoopst naar New York vliegen. Hierbij hebben we de eventuele koffer toeslag bij de prijs gevoegd en gekeken naar vertrek in september 2013.

Maatschappij:Aer LingusKLMIcelandair
New York€618€610€591

Hotels:
Zoals aangegeven kan je 20% korting krijgen bij verblijf van meer dan 5 nachten in het Sofitel New York en het Novotel Time Square. Beide hotels liggen midden in Manhattan waardoor je New York experience alleen maar beter wordt. Korting incasseren doe je heel erg simpel via onze directe voordeel-link met Accor.

Niet naar het Sofitel of Novotel? Bekijk dan het brede en voordelige aanbod van Hotelscombined eens. Deze vergelijker heeft alle mogelijke hotelaanbieders in een handig systeem waardoor je zeker bent van de laagste prijs. Maar weet wel dat New York in de zomermaanden razend populair is bij toeristen. De hotels weten dat en stemmen hun kamerprijzen daar op af.

Wanneer boeken: korting bij Sofitel en Novotel is geldig tot 14 juni 2013

Wanneer reizen: 1 juni tot en met 7 september 2013

Minimaal verblijf: 5 nachten

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Aer LingusKLM of Icelandair

TicketSpy zegt: let er op dat je verblijf een nacht van zaterdag op zondag omvat. Alleen dan kun je ook rekenen op de voordeligste vliegtickets naar New York.
TicketSpy zegt: In de zomer is er geen tot weinig beschikbaarheid voor de goedkoopste tarieven. Kijk daarom vooral vlak na de zomer! Daar haal je dan nog veel winst uit!