Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Emirates Dubai ticket & Hilton Hotel v/a €349!

Ticketdeal gevonden door TicketSpy friend Rita Holmes

Soms zijn er van die deals die wij zelf niet hebben kunnen vinden. Deze is er zo eentje en gelukkig wist Rita deze wel aan ons te melden om met jou te kunnen delen.

Wat dacht je van een ticket met Emirates vanaf Düsseldorf naar Dubai en dan een transfer richting de badplaats Ras Al Kahmai om daar 5 nachten in het Hilton te verblijven.

Gegarandeerd zon, warme temperaturen en elke dag een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Het Hilton ontbijt, dus voorzien van diverse gezonde items. Maar ook scrambled eggs en de wat meer vette onderdelen. Tja en het is en blijft vakantie, toch?

Een los ticket is sowieso duurder en wil je liever in Dubai blijven dan maak je gewoon geen gebruik van het Hilton. Klinkt wel een beetje arrogant om dat te doen, maar het is en blijft een optie!

Rita willen we in ieder geval bedanken voor deze goede tip. Heb jij ook een mooie deal gevonden? Mail deze dan gerust aan info@ticketspy.nl.

  • Emirates ticket Dubai + 5 nachten Hilton Ras Al Kahmai met ontbijt + transfer luchthaven – hotel v.v. v/a €349
Wanneer boeken: zo snel mogelijk, op=op
Wanneer reizen: vertrek op diverse data in mei 2013
Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg
Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe link met BigXtra (Duitse touroperator)
TicketSpy zegt: een losse overnachting in het Hitlon RAS AL KHAIMAH Hotel bedraagt op dit moment zo’n €68. Reken dus zelf maar even uit hoe goed deze aanbieding is!