Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Etihad start gelijk met Business Class vuurwerk!

Sunday morning Business Class ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Liefhebbers van heerlijk luxe en comfortabel vliegen kunnen nu hun hart ophalen. Etihad Airways biedt namelijk geweldige tarieven in de maanden juli en augustus naar heel veel populaire bestemmingen.

En je hoeft er niet eens voor naar Brussel of Düsseldorf af te reizen. Nee gewoon naar Schiphol waar ’s avonds de Airbus 330 klaar staat voor vertrek en een glas verkoelende champagne op je staat te wachten. Na een korte overstap in Abu Dhabi vlieg je dan ’s ochtends door naar je eindbestemming.

In tegenstelling tot onder andere KLM lig je bij Etihad wel volledig vlak en voor de solo-reiziger is het goed om te weten dat er niemand direct naast je zit. Veel privacy daarom wat het vliegen in Business nog veel meer rustgevender én exclusiever maakt.

De special naar Bangkok is het voordeligst, wat ons betreft een prima instapper om voordelig kennis te maken met Etihad’s 5 sterren product (volgens vele tests).

Wanneer boeken: tot en met maandag 20 mei 2013 verlengd tot en met 31 mei 2013!

Wanneer reizen: per bestemming gelden diverse reisperioden

Minimum verblijf: geen Maximum verblijf: 12 maanden

Handbagage: 2 stuks met een maximaal gewicht van 12 kg in totaal

Ruimbagage: meerdere koffers met een maximaal gewicht van 40 kg in totaal

Opmerking: Etihad hanteert geen reserveringskosten en creditcard fee

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Etihad

TicketSpy zegt: met de komst van Etihad naar Nederland verwachten wij dat de concurrentiestrijd flink op gang zal komen. Etihad schroomt niet om tickets heel sterk af te prijzen. Andere maatschappijen zullen daardoor wel mee moeten. Kortom het kan de komende jaren nog wel heel spannend worden voor liefhebbers van voordelige tickets in Economy en Business.