Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Faro en Girona, de pracht van het Iberisch schiereiland! Vanaf €75

Faro Algarve Portugal

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam) Foto: Creative Commons

Eergisteren speelde het Nederlands elftal met 1-1 gelijk tegen Portugal in een oefeninterland tegen Portugal. Oranje speelde uit, in Faro. Op de redactie vroegen we ons af of ze misschien ook met Transavia gevlogen waren, dat maakte het natuurlijk wel lekker makkelijk voor ze. Maar misschien hebben ze gewoon een vliegtuig voor zichzelf gehuurd. Een ander opperde dat de bus ook een mogelijkheid geweest kan zijn… Wij weten het niet!

Faro is deze week in de aanbieding bij Transavia. Samen met Girona vormen deze steden de weektopper. Deze keer zijn wij dan ook positief over de aanbieding. Zowel Girona als Faro zijn leuke bestemmingen die in combinatie met een leuk hotel of appartement en een huurauto een topvakantie kunnen opleveren. Wij kunnen daarom alleen maar aanraden om ook eens te kijken naar de hotelsite van Hotelscombined. Als één van de weinige vergelijkers combineren ze namelijk alle aanbieders waardoor je sowieso een goede deal hebt! Direct even proberen? Kijk dan bij Hotelscombined.com

Wanneer boeken: tot 20 augustus 07:59 maar OP=OP

Wanneer reizen: in het naseizoen: september, oktober en november 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: let vanaf nu goed op bij Transavia en je handbagage: 1 stuk is ook echt 1 stuk. Heb je taxfree aankopen en/of een laptop bij je, dan moeten ook deze allemaal in je trolley of reistas!