Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Filipijnse vakantie met KLM.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

De Jeepney is een typisch Filipijns openbaarvervoermiddel dat veelvuldig gebruikt wordt binnen en buiten de stad. De kleurige verlengde jeeps zijn van oorsprong overblijfselen van de na de tweede wereldoorlog door de Amerikanen achtergelaten jeeps. Tegenwoordig worden de jeepneys in speciale fabrieken in de Filipijnen gemaakt.

Hoewel een jeepney niet zo groot is als een normale bus, lukt het de chauffeur en zijn maatje toch vaak om veel mensen aan boord te krijgen. In de jeepney zijn meestal twee tegenover elkaar geplaatste banken langs de zijkanten om op te zitten. Als deze vol zijn worden, vooral op de routes buiten de stad, de mensen op kleine krukjes in het middenpad geplaatst. Daarnaast kunnen nog meer passagiers meegenomen worden door het dak te gebruiken of achter de jeepney te gaan hangen.

Wil je de Jeepney’s een keer bekijken of er een tochtje mee maken. Overweeg dan om dit jaar een keer die kant op te gaan. KLM biedt nog tot eind januari een goede deal waarbij je non-stop die kant op vliegt. Dus rugzak mee en op ontdekkingstocht gaan door dit bijzondere Aziatische land.

Wanneer boeken: tot en met 28 januari 2013
Wanneer reizen: tussen 21 januari en 10 december 2013 (beperkt beschikbaar in juli en augustus)
Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand
Handbagage: 1 stuk met een maximum gewicht van 12kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximum gewicht van 23kg
Flying Blue: 25%
Beschikbare stoelen checken: via onze directe voordeel-link met KLM
TicketSpy = 100% transparant: steun ook onze dagelijkse werkzaamheden en speurtochten naar voordelige tickets. Hoe? Door te boeken via onze voordeel-links. Maak je geen zorgen, want jij betaalt op deze wijze helemaal niets extra voor je tickets. Vergelijk het gerust. Fijne vlucht alvast namens ons hele team!