Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Win een Spacerseat! Nooit meer een krappe stoel!

spacerseat-sfeerWinactie aangeboden door TicketSpy en Spacerseat. 

Ken je het probleem dat je gaat vliegen, maar je voor je gevoel toch echt moet opvouwen om comfortabel te kunnen zitten. De persoon voor je moet ook zeker niet de stoel vooruit doen, want dan is het paniek in de tent. 

Aan het einde van de vlucht kun je eindelijk ademhalen en het netje van de stoel voor je uit jouw been wrijven. Het lijkt wel alsof de stoelen steeds dichterbij elkaar komen te staan, terwijl iedereen steeds langer wordt. Een gekke combinatie vind je niet? 

Spacerseat vond dit ook en heeft de oplossing bedacht om een vlucht weer comfortabel te maken. Nu komt het, je krijgt een Spacerseat Kussen! Het lijkt zo simpel, maar hoe het allemaal in elkaar zit is onbeschrijflijk. Op de Vakantiebeurs zijn wij als eerst in aanraking gekomen met Spacerseat. Het heeft ons omvergeslagen, gelukkig mochten we het ook even uitproberen en ja hoor het is echt een succes! 

De Spacerseat zorgt ervoor dat je 15cm meer beenruimte krijgt en je dus gerust de benen kunt strekken. Van buiten ziet het er super leuk uit, dat het comfortabel zit komt door de diverse materialen uit de ruimtevaart. Dankzij deze materialen wordt de zithouding zodanig veranderd dat er meer ruimte wordt ontstaan en dat je 80% meer zitcomfort hebt. 

Ben jij het beu om telkens weer opgevouwen in het vliegtuig te zitten? Doe dan mee met deze te gekke Spacerseat actie en DUIMEN MAAR! Straks ben jij de winnaar…? 

Meer informatie over de Spacerseat vind je in het filmpje hieronder of op ons YouTube kanaal!

 

Wil jij meedoen met deze actie via Facebook?

 

 

Zo ziet de binnenkant van het kussen eruit en daarom zit het ook zo lekker! 

 

  • Wanneer loopt de actie: Op zondag 10 april 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt! 
  • Hoe kun je meedoen: Bekijk de de actie op onze Facebook pagina en jij gaat volgende keer weer comfortabel vliegen!