Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheim ontdekt! Dubbele korting bij Lufthansa.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Bryan (Amsterdam)

Soms er zijn er van die echte mazzeltjes te vinden in de wereld van de vliegtickets. Vandaag kun we je er weer eentje melden, maar zoals altijd moet je wel snel handelen.

Op 27 december hebben we je verteld dat Lufthansa kortingvouchers uitdeelt met een waarde van €20. Dat was al goed nieuws. Maar nu kunnen we je vertellen dat je nog een 2e voucher kunt krijgen die een korting oplevert van €15. Kortom je kunt tot €35 korting in de wacht slepen.

We geven een mooi voorbeeld voor een vliegreis van Amsterdam naar Berlijn. Normaal kost deze je €99 + €10 reserveringskosten als je deze op de site van Lufthansa boekt. Maar als je nu een enkele reis Amsterdam-Berlijn koopt en een enkeltje Berlijn-Amsterdam betaal je maar €71 + €10 reserveringskosten.

Waarom maar €27 korting en geen €35?

Lufthansa geeft je €20 korting op de kale ticketprijs (dus zonder belastingen en toeslagen). Vanaf Amsterdam is een kaal ticket voor €7 geprijsd. Dus voor maximaal dit bedrag kun je een reductie krijgen. Indien het ticket hoger is geprijsd, die kans is zeer groot op bepaalde dagen, dan kun je wel van de volledige €20 korting genieten.

Download nu de vouchers (we weten namelijk niet wanneer deze actie stopt)

Voor de €20 korting voucher vanuit Nederland: klik hier

Voor de €15 korting voucher vanuit Duitsland: klik hier

Wanneer boeken: tot en met 10 maart 2013

Wanneer reizen: tot en met 10 juni 2013

Let op! Ga voor het boeken van de reis vanuit Duitsland naar de Duitse site van Lufthansa, deze dus