Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Gespot: win een reischeque ter waarde van €450!

Gratis vliegen met Arke en ArkeFly

Travel award gevonden door TicketSpy Linde (Amsterdam)

Gisteren mochten we Iris van den Broek blij maken met een Duracell Charger voor haar smartphone. Een leuke en vooral handige prijs die we hadden verloot op onze facebook pagina.

Natuurlijk is er altijd sprake van baas boven baas, zoals de prijs die je nu kunt winnen bij Arke. Maar liefst €450 aan reistegoed kun je in de wacht slepen door mee te doen met hun speciale actie.

Wat je moet doen is een virtuele inpaklijst voor je koffer of rugzak invullen en je maakt al automatisch kans. Vergeet daarbij niet om aan te vinken dat je de €450 reischeque wilt winnen (staat helemaal onderaan de lijst).

Misschien heb je deze keer geluk en mag je straks gratis of met een leuke korting een Arke reis uitzoeken. Het team van TicketSpy heeft vanochtend al meegedaan, want met €450 vakantietegoed weten wij wel raad.

UPDATE: Arke vraagt tijdens deze actie of je akkoord gaat dat ze namens jou berichten plaatsen op facebook. Je hoeft hier niet mee akkoord te gaan als je dat niet wilt! Ook dan maak je nog gewoon kans op de prijs.

Nu jij alleen nog, daarom good luck! Klik hier om gelijk mee te doen.

TicketSy zegt: mocht je de cheque winnen, verzilver hem dan alleen bij een hele voordelige aanbieding van Arke. Zo wordt je prijs nog waardevoller.