Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Go east! Bezoek Berlijn, Porto en Venetië deze zomer vanaf €69

Strand Berlijn

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Het Stadsstrand in Berlijn

De wekelijkse sale van Transavia is weer begonnen, opnieuw 3 bestemmingen met lagere prijzen dan normaal. Met vertrektijden in het hoogseizoen is dit best een aardige aanbieding. Ten opzichte van het laagseizoen zouden we niets boeken, maar gelukkig is het nu juli, de tijd waarin iedereen weg wil en de prijzen de pan uit stijgen. Dat je dan al vanaf €69 naar Berlijn kan… Ja, dat maakt ons wel vrolijk. Ook Venetië is met €159 nog best aardig. Helaas valt Porto tegen want €198 is best wel aan de prijzige kant, dat moet toch goedkoper kunnen.

In Berlijn is de hele zomer van alles te doen. Met een groot aantal festivals op de vele intieme en mooie plekken is het goed toeven in deze stad aan de Spree. De prachtige omgeving van Brandenburg is maar wat interessant om tijdens een warme zomerdag lekker te relaxen. Als de avond valt rep je je naar clubs als Berghain of Tresor, of je gaat lekker aan de Spree wat drinken. Berlijn is, zoals vaak ter sprake komt, echt een plek van (bijna) onbegrensde mogelijkheden. Door het vrije vriendelijke karakter lijkt het ook echt zo te zijn en na een bezoek aan deze topstad wil je maar wat graag nog eens terug!

  • Retourvlucht Amsterdam – Porto €198
  • Retourvlucht Amsterdam – Treviso (Venetië) €159
  • Retourvlucht Eindhoven – Berlijn €59 (Goede deal!)

Hotel nodig?

Kijk voor hotels, hostels of appartementen eens bij Hotelscombined. De meest uitgebreide hotelboekingssite die er op dit moment is werkt naar volle tevredenheid en geeft je gegarandeerd de laagste prijs.

Wanneer boeken: tot en met dinsdag 23 juli 2013 (07:59), maar op=op

 Wanneer reizen: tussen 23 juli en 30 september 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link