Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Goedkoop naar Azië met Etihad en via Expedia €100 korting op je vlucht + hotel.

Ticket + Hoteldeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) – Foto: Etihad Airways, Abu Dhabi

Je hoort de Europese luchtvaartmaatschappijen vaak klagen over de “oneerlijke” concurrentie uit het Midden Oosten, de zogenaamde “Gulf Carriers”. Hieronder verstaan we Emirates, Qatar Airlines en de nieuwe partner van KLM en Air France, Etihad Airlines, misschien ook wel bekend als de shirtsponsor van Manchester City.

Vanaf 15 mei vliegen ze elke dag tussen Amsterdam en Abu Dhabi en bieden vanaf daar een groot aantal overstappen naar vele steden in Azië, Australië en Oceanië aan. Het product aan boord is al een aantal jaar met 5 sterren beoordeeld door Skytrax, wat inhoudt dat je op je wenken bediend wordt en kan genieten van de beste stoelen, lekker eten en een enorm aanbod van entertainment aan boord. Het grootste voordeel is dan nog wel de prijs, want Etihad heeft in het kader van haar nieuwe route een flinke aanbieding eruit gegooid!

Een ander voordeel is de actie van Expedia.nl waar je bij het boeken van een vlucht + hotel deal naar keuze €100 korting op je totaalprijs krijgt! Boek je dus een losse vlucht dan krijg je al korting, maar voeg je daar ook een hotel aan toe, dan krijg je nog eens €100 extra korting. Het is belangrijk om te weten dat je minimaal €1200 moet uitgeven bij Expedia om de korting te krijgen. Maar een korting van zo’n 8% is nog steeds best welkom! Kijk voor een volledig overzicht van alle voorwaarden bij Expedia.

Voor de losse vluchten hebben we een klein overzicht gemaakt van de beste deals:

Wanneer boeken: Zowel de Etihad als de Expedia deal lopen tot 25 april 2013

Wanneer reizen: 15 april t/m 1 juli en 16 augustus t/m 14 december 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Minimum Verblijf: 5 nachten Maximum verblijf: 1 jaar.

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg (zeer ruime limiet!)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Expedia

TicketSpy zegt: Het is bijzonder om te zien dat een toekomstige partner van de KLM nu al met zeer scherpe aanbiedingen komt. Uitzondering hierop is de route Amsterdam-Abu Dhabi die kunstmatig hoog wordt gehouden. De kans bestaat dat je ticket t.z.t. goed is voor Flying Blue mijlen, echter is hierover nog niets bekend per wanneer dat het geval zal zijn.