Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Goedkope vakantievluchten voor €129 van Croatia Airlines

croatia

Ticket deal gevonden door TicketSpy friend Johan (Goedkoopvliegenclub)

De Kroatische kust is één van de mooiste van Europa. De top bestemmingen Dubrovnik en Pula zijn nu in de aanbieding voor €129 retour. Wie wil er niet genieten van Unesco werelderfgoed Dubrovnik Dit is zeer goed te combineren met een strandvakantie in die regio. Pula is de aanvlieghaven voor het populaire Istrië. Een zeer goede strandbestemming dat o.a. beroemd is om zijn nudistenstranden en resorts. Vanaf Istrië zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om te gaan eiland hoppen. Wil je een citytrip? Ook naar de Kroatische hoofdstad Zagreb Kan je voor €129 vliegen.

Als je op de site van Croatia Airlines de routes naar deze bestemmingen aanklikt krijg je veel mogelijkheden, met helaas ook veel verschillende prijzen. Er zijn echter maar een paar vluchten vanaf Amsterdam waarop dit tarief van toepassing is.

Zo is het tarief van Schiphol naar zowel Pula als Dubrovnik enkel te boeken op de rechtstreekse vlucht van dinsdag. Deze vlucht is voor Dubrovnik het hele zomerseizoen te boeken. De vluchten naar Pula starten op 10 juni. De aanbieding naar Zagreb is enkel te boeken van 15 juni tot 15 september.

Tickets Pula, Dubrovnik & Zagreb vanaf €129

De nieuwe manier van boeken is vergelijken en bij de voordeligste aanbieder reserveren. Dat kan nu via de handige hotelvergelijkingswebsite van Hotelscombined. Zelf proberen?

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk maar uiterlijk op 20 april 2014
  • Wanneer reizen: diverse data
  • Vertrekken vanaf: Amsterdam
  • Service: inclusief een snack en drankje
  • Handbagage: 1 stuk van maximaal 8kg
  • Ruimbagage: 1 stuk van maximaal 23 kg gratis
  • Betalen: met creditcard