Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Heb jij een Mooie, Ontroerende, Onvergetelijke Vakantie gehad? We need your help!

interview_visual

TicketSpy is op zoek naar de mooiste Vakantie verhalen! 

Een reis naar Bali, Bangkok, New York City, de Antillen het maakt allemaal niets uit. Heb jij via ons een land van jouw bucket list kunnen afstrepen? Super gaaf en helemaal als je het ook kunt delen. Wij zijn op zoek naar reizigers die via ons een onvergetelijk reis hebben gemaakt. 

We zullen dit uiteindelijk als een artikel plaatsen in onze rubriek TicketSpy Memories. Wie weet ben jij wel de inspiratiebron voor anderen om ook een te gekke reis te maken. Hoe was je vakantie/stedentrip/zakenreis? Wat moet je absoluut zien? En wat juist niet? 

Wil jij jouw unieke verhaal op TicketSpy delen? Mail dan je gegevens (emailadres + telefoonnummer + tijdstip dat je het beste bereikbaar bent) naar: vragen@ticketspy.nl. Onze redactie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Discover the world with us! 

PS! Je krijgt bij het plaatsen van een interview een Bol.com bon, wat ga jij hiervoor halen? Een goed boek voor op reis, iets leuks voor in huis de keuze is aan jou. Dus heb je een verhaal en wil je ons helpen, geef je op en neem wellicht een Bol.com bon mee naar huis!