Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Het kan nog maar 2 dagen! Heel snel 10.000 of 20.000 Flying Blue mijlen sparen

Travel deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Het gebruik van een creditcard is tegenwoordig steeds meer een must bij het boeken van je reis. Veel internationale online reisagenten, luchtvaartmaatschappijen en hotels staan het gebruik van Ideal niet toe. In dat geval is een creditcard de enige optie.

Wie graag Flying Blue mijlen spaart (dat zijn er in Nederland om en nabij 1,5 miljoen mensen schatten wij in) kan nu relatief eenvoudig 20.000 Flying Blue Award mijlen in de wacht slepen. Het geheim? Schaf tijdens het 10 jarige jubileum tussen KLM en American Express een Flying Blue American Express Gold kaart aan. Daarmee krijg je namelijk de kans om deze extra mijlen te verdienen.

Je krijgt dit cadeau niet zo maar, de eis is dat je na ontvangst van je kaart binnen 1 maand minimaal €1.000 besteedt. Dat lijkt veel, maar boek tickets voor je vakantie, een hotel, ga tanken of allerlei andere aankopen doen en je bent er al. Die 20.ooo Flying Blue mijlen zijn al goed voor een gratis ticket binnen Europa. Of spaar er nog 5.000 bij en je kunt met een kleine bijbetaling naar Amerika of Canada als KLM een promotie heeft (elke maand is het wel weer raak).

Om het aanbod nog aantrekkelijker te maken geeft KLM je bij aanschaf van deze kaart ook nog eens een KLM Gift Card ter waarde van €50 cadeau. Zo wordt een toekomstige vlucht weer extra voordelig. Overigens ontvang je voor iedere euro die je met de kaart afrekent ook nog eens 1 of 1,5 Flying Blue Award mijl. Op jaarbasis kan dat lekker aantikken.

Goed om te weten. Deze American Express kaart is een zogenoemde debet card. Je kan er dus in tegenstelling tot Visa of Mastercard niet langdurig mee rood staan. Aan het einde van iedere maand dien je de gemaakte kosten gelijk af te rekenen en dat is wel zo veilig.

Let op! Kies je voor de Silver kaart dan ontvang je 10.000 Flying Blue mijlen tegen ongeveer dezelfde condities. Deze kaart is per jaar bovendien een stuk goedkoper.

 Speciale actie voor (aspirant) Flying Blue leden

  • Wanneer geldig: aanvragen kan tot en met 31 mei 2014 (acceptatie voor 16 juni 2014)
  • Kosten: €170 per jaar
  • Aantal FB mijlen: 1 FB Award mijl per besteedde euro
  • Aantal FB mijlen bij Air France/KLM/Hertz: 1,5 FB Award mijl per besteedde euro
  • Elite mijlen: 1,5 Elite/Level mijl bij Air France/KLM