Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Hij is weer even terug! Buenos Aires met Delta Air Lines €534

Ticketdeals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Eindelijk kunnen we je weer een mooi tarief tonen naar Argentinië. Het land van Maxima waarbij tickets bijvoorbeeld die van KLM op dit moment vanaf €1.079 te verkrijgen zijn.

Delta Air Lines biedt momenteel heel kort een flash sale op Buenos Aires. Ideaal als je er wilt rondtrekken en dit bijzondere land een keer wil gaan bezoeken.

De prijsreductie is zo goed dat de gemiddelde korting met gemak oploopt tot 50%. De enige maar is dat je met Delta Air Lines vanaf Düsseldorf dient te vertrekken. Uiteraard kun je daar makkelijk met de treinen van NS Hispeed komen tegen een kleine prijs. Wel op tijd je treinkaarten boeken, want ook die schieten omhoog zodra het moment van vliegen in zicht komt.

Vergelijk overigens gerust deze prijs met die van de tickets welke vanuit Amsterdam vertrekken. Je zult zien hoe veel voordeel je op deze wijze kunt behalen door even om te rijden. De beschikbare stoelen zijn beperkt dus even goed zoeken is noodzakelijk, maar eenmaal gevonden is je beloning zeer groot!

Door er gelijk een hotel (al dan niet voor 1 nacht) bij te boeken kun je nog meer geld besparen. Dus check alle mogelijkheden even goed voor je definitief gaat reserveren.

Wanneer boeken: niet bij ons bekend dus boek tijdig!

Wanneer vertrekken: tot en met 17 december 2013 en tussen 6 januari en 31 maart 2014 (geen goedkope deals in aug/sep/okt en in de weken voor kerst!)

Vertrek vanaf: Düsseldorf

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een ongelimiteerd gewicht

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Flying Blue: 25% mijlen

Opmerking: tickets zijn niet op de websites van KLM/Delta voor deze prijzen te krijgen!

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze voordeel-link 

TicketSpy zegt: je vlucht met Delta begint op de luchthaven van Duesseldorf en gaat eerst naar Atlanta. Delta’s thuishaven in de Amerikaanse staat Georgia. Daar stap je eenvoudig over richting Zuid Amerika. Als je wilt kun je ook een stopover doen in Atlanta, in dat geval vlieg je een paar dagen later door naar Buenos Aires. Je betaalt dan wel een paar tientjes meer voor je ticket.