Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Idioot geniale Ryanair tarieven, Barcelona/Milaan €32.

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Op onze redactie ontvangen we regelmatig tips van reizigers die ons wijzen op zeer goedkope tarieven van Ryanair. Ryanair biedt vanuit haar Europese bases een flinke hoeveelheid bestemmingen aan en is beroemd en berucht om de vreemde uitspraken van directeur Michael O’leary en natuurlijk ook vanwege de vele voordelige ticket acties. Niet voor niets dat dit Europa’s meest succesvolle airline is.

Wij werden er door TicketSpy friend Pascanellie op gewezen dat hij voor €15 per enkele reis naar Gdansk was geweest. Hij heeft van de trip genoten en raadde ons direct aan hierover te schrijven. Ryanair vliegt vaak van en naar secundaire luchthavens die in de buurt van wat kleinere steden liggen. Deze steden hebben zich met de komst van Ryanair vaak ontwikkeld tot hele interessante plekken.

Velen zijn niet bekend met Gdansk, Vilnius, Brindisi, Alghero of Fez en komen er voor een paar tientjes achter dat dit eigenlijk topbestemmingen zijn. Gdansk heeft een enorm bruisend nachtleven, Fez biedt cultuur en historie in de oude souk en Brindisi een prachtige kust met een heerlijk klimaat.

Vandaag heb je nog de kans om een lekkere lastminute te boeken naar bestemming unknown! Een mooie verzameling bestemmingen vanaf de luchthavens in Eindhoven, Maastricht & Weeze staat op je te wachten. Een kleine greep uit de bestemmingen:

Vanaf Eindhoven:

Vanaf Maastricht:

Vanaf Charleroi:

Vanaf Weeze:

Kijk voor een volledig overzicht van alle bestemmingen met de daarbij behorende prijzen op de site van Ryanair.

Maar let wel goed op, de prijzen waarmee geadverteerd wordt hoeven in werkelijkheid niet beschikbaar te zijn.

Goed om te weten is dat bovenstaande prijzen op basis van enkele reis zijn, inclusief belastingen maar exclusief toeslagen. Kijk voor een duidelijk overzicht van alle toeslagen hier. 

TicketSpy University zegt: Tot een paar weken geleden had Ryanair een verplichte creditcard toeslag. Na veel klachten is dit onder druk van gewijzigde wetgeving in Groot Britannië aangepast tot slechts 2% van de reissom. Helaas berekent Ryanair nu wel een vaste toeslag van €6 per enkele reis aan administratiekosten. Desondanks blijven de instaptarieven extreem laag.