Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

In alle luxe en comfort de wereld over met Qatar Airways: Ticketdeals vanaf €427

Ticket deals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Vliegen komt in vele soorten en maten: van budget tot het wat luxere segment. Voor wie graag in luxe en comfort reist zonder meteen een business class ticket te moeten kopen is bij Qatar Airways aan het goede adres. Deze airline uit het Midden Oosten vliegt met de meest moderne toestellen, heeft uitstekend personeel in dienst en vliegt met kisten waar de economy class als 1 van de beste ter wereld word gezien.

Prima dus zou je zeggen, zéker voor de tarieven die ze hanteren en in de meeste gevallen niet ver van die van de KLM of andere concurrenten afwijkt. Aan boord is geen gebrek aan een uitgebreid entertainment systeem, moderne fijne stoelen en prima maaltijd inclusief onbeperkte drankjes. Niet voor niets willen ze binnen 5 jaar de allerbeste maatschappij ter wereld zijn!

Je vliegt vanaf Brussel en kunt zodoende vele plekken bereiken! Van Dubai (die vrij duur is) tot Jakarta, Ho Chi Minh Stad en Bangkok maar ook de minder bekende plekken zijn flink voordelig te boeken!

Tickets naar Kaapstad, Dubai, Bali, Jakarta, Kuala Lumpur, Hong Kong, Ho Chi Minh Stad, Colombo, Hanoi en verder vanaf €427

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op=op!
  • Wanneer reizen: tot en met 26 juni 2015
  • Vertrekken vanaf: Brussel (BRU)
  • Handbagage: 1 stuk van maximaal 10kg
  • Ruimbagage: 1 stuk van maximaal 23kg
  • Betalen: met Ideal, Mastercard, Visa en American Expres