Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

In de winter naar de Canarische Eilanden, je zit al in de zon voor maar €272

Strand

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Dennis (Amsterdam) 

De kerstvakantie is traditioneel een periode waarin veel Nederlanders zich even kort richting de zon begeven. Ondanks dat de laatste kerstmissen toch nooit wit zijn geweest is het weer in december ongetwijfeld rauw en guur. Wij vonden het een goed idee om even te checken wat de prijzen naar een lekkere zonzekere bestemming doen in het kleine hoogseizoen wat wij de kerstvakantie noemen.

Helaas, in de kerstperiode betaal je een vermogen om naar deze prachtige warme eilanden af te mogen reizen. Reis je op 12 december, net voor de vakantie dan kan het ineens wel! Voor slechts een fractie van wat je een week later betaalt zit je dus al lekker in de zon. Wat ons betreft een prima reden om iets eerder vakantie aan te vragen!

  • Vakanties naar de Canarische Eilanden: Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote en La Palma vanaf €272

Wanneer boeken: snel want de stoelen raken al aardig op

Wanneer reizen: bekijk het overzicht en sorteer op laagste prijs. De prijs van €272 is bij vertrek op 12 december 2013 naar Fuerteventura en Lanzarote

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking 1: er gelden aanvullend €22,50 voor de boekingskosten

Opmerking 2: ticket + hotel deal geldt indien 2 personen samen reizen

Betaling: Ideal, Visa en Mastercard

De hotels zijn allemaal appartementen, een overblijfsel uit de jaren 80 toen het helemaal hip was om zelf alles in de hand te hebben. Een groot voordeel voor de lokale middenstand die de toeristen graag over de vloer hebben in hun knusse restaurantjes.