Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

In je eentje op reis: Curaçao €565

Curacao

Ticket + hoteldeal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Helaas blijven de verre reizen duur wanneer je alleen op reis gaat. De kamers worden bijna altijd ingekocht op basis van 2 personen en zowel het hotel als de reisorganisatie maakt flinke verliezen als deze worden verkocht voor de helft van de prijs. Ter compensatie is er dus vaak de “1persoons toeslag”, een toeslag die je betaald zodat de reisorganisatie maar ook het hotel toch nog wat verdienen.

Vaak boeken mensen de dingen los, maar dat is in dit geval niet voordeliger. Je kunt natuurlijk ook een los ticket boeken, dat kost je minimaal €649. Maak daarom gebruik van deze, best wel, voordelige deal naar Curaçao en vier de vakantie waar jij zit in hebt!

Je verblijft in het Plaza Hotel wat midden in Willemstad ligt. Zowel het centrum als het strand zijn dichtbij en met de taxi bereik je ook alle andere top plaatsen op dit mooie eiland. Curaçao verkoopt zichzelf wel in Nederland, zo vertellen ze ons tijdens de lessen en wij weten ook wel waarom. Een prachtige plek, met lekker eten en mooi weer!

Wil je graag voor 1 persoon boeken, zorg dan dat je in het gele vlak boven het prijsoverzicht aangeeft dat je met 1 persoon wil reizen.

  • Ticket Curaçao €649
  • Ticket Curaçao + 7 nachten Plaza Hotel *** + WiFi + transfer 1 persoon €565


De voorwaarden van deze aanbieding

Wanneer boeken: Zo snel mogelijk! Op=op!

Wanneer reizen: in december, andere data tegen meerprijs

Handbagage: 1 stuk van maximaal 7kg.

Ruimbagage: 1 stuk van maximaal 25kg.

Opmerking: deze deal is geldig voor 1 persoon

Betalen: Met Ideal, Mastercard en Visa