Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Jij kiest: Toronto met KLM €1.044 of ArkeFly €399.

De ArkeFly Boeing 767-300 brengt je naar CanadaTicketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Je hebt van aanbiedingen waar je eigenlijk geen nee tegen kunt zeggen. Maar soms verliest de ratio het van het gevoel.

Neem nu deze deal van Amsterdam naar Toronto. Je kunt dan gelijk kiezen voor KLM, prima eten, alcoholische drankjes en films aan boord en natuurlijk voor de die hards Flying Blue mijlen (al zijn dat er slechts 25%). Daarnaast 12kg handbagage en 1 koffer of rugzak van maximaal 23kg om in te checken.

Aan de andere kant is er ArkeFly. Daar krijg je ook prima eten, maar moet je betalen voor een biertje of wijntje zo ook voor de films via het persoonlijke video systeem. Je handbagage slinkt tot 7kg maar je koffer mag maximaal 25kg wegen

Wat gaat het dan uiteindelijk worden? Laten we je het makkelijker maken als we vertellen dat je voor slechts €40 meer bij ArkeFly in hun Comfort seats mag zitten. Zowel heen als terug en als bonus mag je tot 30kg gewicht inchecken. Hoe groot is dan de verleiding om bij KLM te blijven? Of is dat die €600 meerprijs toch nog steeds wel waard.

Voor het grootste en scherp geprijsde hoteloverzicht in en rondom Toronto klik je heel eenvoudig hier, nu we het toch over besparen hebben.

  • Ticket KLM Toronto €1.034
  • Ticket ArkeFly Toronto €399
  • Ticket ArkeFly Toronto met Comfort stoel €449

Wanneer boeken: heel snel

Wanneer reizen: heen op 24 juni en terugvlucht op 1 of 5 juli 2013

Opmerking: zowel KLM als ArkeFly hanteren aanvullende reserveringskosten

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: de KLM zal wel niet blij zijn met deze vergelijking van ons. Echter is het prijsverschil wel heel erg groot. Vlieg je met 2 personen dan bespaar je met gemak €1.200! Lijkt ons genoeg geld om een hele leuke vakantie mee te kunnen vieren in Canada.