Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Jouw zonvakantie al vanaf €149 per persoon

Vakantiedeals gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam) Foto: Sunweb

Sunweb is weer eens bezig haar naam als “cost leader”  waar te maken. Tijdens onze studie leren we dat er maar 1 cost leader kan zijn in een grote markt en dat alle andere bedrijven die ook graag “de goedkoopste”  willen zijn gaan concurreren op prijzen.

Het resultaat is dat er een groot gevecht op prijs kan los barsten. Laten we hopen dat dat de komende maanden het geval zal zijn.

Sunweb wacht niet op anderen, dus tel je korting maar uit want nu kan je al vanaf €149 op vakantie gaan. Het is duurder om thuis te blijven dus kijk waar je voordeel ligt en maak er snel gebruik van!

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, op=op

Wanneer reizen: vertrek op verschillende data in mei, juni, juli en augustus. Prijzen zijn op basis van reizen in mei en juni.

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 5kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking: kijk voor de specifieke voorwaarden bij elke reis.

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: Via onze directe voordeel link met Harry! Van de Sunweb

TicketSpy zegt: de reacties op Harry via onze facebook site lopen flink uiteen. Van wat een ordinaire reclame tot de melding ‘ ik hou van Harry’. Doe gerust mee en vertel wat jij van Harry vind. TicketSpy mag die Harry wel, keer wat anders dan zo’n man in een geel pak die de handdoeken bij het zwembad test…