Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM / Air France Flash deals: Jakarta €695, Delhi €599, Bangkok €596 en meer

Lekker bij KLM aan boord genieten!

Ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Nog een paar dagen kun je profiteren van de laagste KLM en Air France tarieven naar met name steden in Azië. Boek je een dag later dan betaal je, zoals altijd, gemiddeld €150-200 meer voor hetzelfde ticket.

Deze prijzen zijn niet geldig voor het huidige hoogseizoen, maar wel voor het najaar en de hele winter van 2014 (Azië). Kortom een mix van Semi en Early vroegboektarieven dus. Ideaal voor wie lang op voorhand zijn of haar reisplannen vast wil leggen om zeker te zijn en langer voorpret te hebben.

Extra voordeel is ook dat je nu al je favoriete stoelen kunt vastleggen. Dat is en blijft toch altijd lastig als je een last minute ticket kiest. In dat geval mag je hopen dat er nog 2 stoelen naast elkaar vrij zijn (als je tenminste samen reist), of eentje aan het raam of het gangpad.

Voor sommige bestemmingen geldt dat vliegen met Air France via Parijs goedkoper is. Natuurlijk kun je een combinatie maken van heen een non-stop vlucht en terug via Parijs of net andersom. Dat is wel een groot voordeel van de samenwerking van deze 2 vliegtuigmaatschappijen.

Wanneer boeken: tot en met 15 juli 2013 (23:59)

Wanneer reizen: 4 augustus 2013 tot en met 31 maart 2014 (Azië) & tot en met 15 december 2013 (merendeel van Midden/Zuid Amerika), vliegen rondom kerst en oud & nieuw is uitgesloten voor deze tarieven. Ook voor augustus geldt geen of slechts beperkte beschikbaarheid!

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand (Sydney maanden)

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Opmerking: er gelden aanvullende reserveringskosten

Flying Blue: 25% mijlen

Beschibkare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: genoemde tarieven kun je beschouwen als een gemiddelde bodemprijs van KLM en Air France. Je zit hiermee vrijwel altijd goed. Ook tijdens de KLM 5-daagse en Werelddeal weken zitten ze ongeveer in dezelfde price range. Dat is onze ervaring tenminste.