Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM London Summer deal €109

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

De Britse hoofdstad behoort samen met Berlijn, Parijs en Barcelona tot de door Nederlanders meest bezochte buitenlandse steden.

Eigenlijk is dat niet zo gek, want Londen is zeer veelzijdig en redelijk overzichtelijk om er door te slenteren. Leuk om met je kinderen, vrienden of familie te bezoeken. En de kosten hoeven niet al te duur uit te vallen als je gebruik maakt van het openbaar vervoer en overnacht in een hotel dat wat verder van het centrum is gelegen.

De diverse hotelboekingsites hebben vast wel een aanbieding voor je, zelfs op zomerse doordeweekse dagen. Ook KLM helpt een beetje mee, nou ja de dochtermaatschappij van Air France-KLM genaamd Cityjet dan. Die vliegt tussen Rotterdam en Londen City. Of kies voor de vlucht vanaf Amsterdam naar Londen City. Deze zijn momenteel €40 in prijs verlaagd.

Londen City is de Londense luchthaven die het dichtst gelegen is bij het centrum.

Wanneer boeken: tot en met 9 april 2013

Wanneer reizen: tussen 1 juli en 31 augustus 2013

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag of 3 nachten Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Flying Blue: 25%

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM

TicketSpy University zegt: KLM doet in de zomermaanden niet voor niets deze bestemming in de aanbieding. Londen City Airport is namelijk een zakelijke bestemming. Omdat in de zomervakantie velen het werk even voor gezien houden verliezen ze aan die zijde passagiers. Toeristen zijn dan opeens van harte welkom om voor lage prijzen aan boord te stappen. Vanaf 1 september is die pret trouwens weer voorbij en hoef je minder op hele scherpe deals te rekenen.