Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM Sint Maarten €962 of KLM Sint Maarten + Sonesta Hotel €1.036

Ticket + Hotel deal gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

KLM is bij uitstek de keuze om naar Sint Maarten te vliegen, non-stop dus extra comfortabel. En met het voordeel om Flying Blue mijlen te sparen plus je stoel op de heen en/of terugweg te upgraden naar de Economy Comfort sectie. Dat kost trouwens €140 per enkele reis per stoel. Heb je een Silver/Gold/Platinum Flying Blue card? Dan heb je recht op korting tot 100%.

Het mooie is momenteel dat Oad tijdelijk extra korting geeft op de reizen naar Sint Maarten en wel een bedrag van €200 per persoon. Daarmee kun je dus al een pakketreis boeken die niet veel meer kost dan een los ticket. Omgerekend betaal je maar net iets meer dan een tientje per nacht voor een super hotel.

We hebben even gekeken wat een week in het Sonesta Maho Beach hotel kost met All-Inclusive verzorging, kies je daarvoor dan betaal je per persoon bij Oad een meerprijs van €400. Een losse nacht bedraagt bij Expedia €246. Dus even snel rekenen: 7 x €246 is €1.7.22 voor de kamer, dat is per persoon €861. De deal van de Oad waarbij alles is inbegrepen kost je €1.436.

Of je kiest voor het pakket met alleen een ticket en de overnachtingen, deze bedraagt €1.036 per persoon. De €400 die je dan bespaart kun je dan ter plekke besteden bij de lokale horeca.

  • Los KLM ticket Sint Maarten €962
  • Ticket Sint Maarten + 7 nachten Sonesta Maho Beach Hotel + transfer luchthaven – hotel v.v. €1.036
Wanneer boeken: kortingactie geldt tijdelijk
Wanneer reizen: vertrek op  9 juni en terugvlucht op 16 juni 2013
Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg
Flying Blue: 25%
Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Oad
TicketSpy University zegt: KLM tickets mogen door touroperators nooit lager worden aangeboden dan op de KLM site zelf. Doen ze dat wel, iets wat in het verleden wel eens gebeurde dan kan KLM het contract met hun opzeggen en een boete in rekening brengen. Daarom zul je nooit KLM ticket + hotel deals tegen gekomen die lager zijn geprijsd dan een los vliegticket. Bij Transavia en ArkeFly doen ze wat minder moeilijk en maak je dus vaak kans op een uiterst scherpe pakketdeal.