Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM stapt in Poolse prijzenoorlog: Hong Kong €360, Tokyo €369

Nadat deze week door Emirates al een hele mooie deal was gelanceeerd vanuit Warschau, heeft nu ook KLM besloten in te stappen in de Poolse prijzenoorlog. Zoals we in Nederland de prijzenslag bij de supers hebben, zo hebben de Polen de mogelijkheid om voor een appel & en ei te vliegen. Jij kan daar alsnog van profiteren want als je boekt en vertrekt vanuit Warschau biedt de KLM je bijvoorbeeld Hong Kong aan voor maar €360.

De enige voorwaarde is dat je dient te vertrekken vanaf Warschau vanwaar je eerst naar Amsterdam vliegt en dan overstapt op een vlucht naar Hong Kong of andere plek in Azië. Het vervoer van en naar Warschau is dan voor eigen rekening. Denk aan WizzAir vanaf Eindhoven of een los ticket met de KLM of LOT.

Voordeel te over want een enkeltje vanaf Eindhoven naar Warschau boek je al vanaf €19,99. Of je gebruikt je Flying Blue mijlen voor een enkele reis of retour naar Warschau.

Wanneer je met alleen handbagage reist, is het zelfs mogelijk om op je terugvlucht niet mee te vliegen naar Warschau.

Wij hebben een vergelijking gemaakt tussen vluchten met vertrek vanaf Amsterdam en vertrek vanaf Warschau. De prijsverschillen zijn gigantisch! Boeken kan via onze handige link. Selecteer dan wel bovenaan de KLM pagina bij de landkeuze Polen (Engelstalig) om de tarieven vanaf Warschau te kunnen boeken.

De getoonde prijzen op de KLM Polen website zijn in Poolse Zloty’s, voor je gemak tonen we gelijk even de huidige wisselkoers.

1 Zloty = €0,24

KLM vluchten vanaf Amsterdam & Warschau

Wanneer boeken: tot en met 5 februari 2013, op=op!

Wanneer reizen: tussen 6 februari & 15 juni 2013

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een maximum gewicht van 12kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximum gewicht van 23kg

Flying Blue: 25%

Beschikbare stoelen checken en boeken: Via onze directe link met de KLM

TicketSpy University zegt: Let op met je aansluitende vlucht naar Warschau! Mocht je aansluiting vertraagd zijn dan word je hele KLM vlucht geannuleerd. Zorg dus dat je genoeg tijd inplant, of blijf een nachtje in Warschau slapen. Dan weet je zeker dat het goed komt!