Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM USA herfst & winter Flash, New York €462, Minneapolis €489, Miami €489

USA Flash

Ticket deals gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Hoe kan het toch dat KLM in de meeste gevallen eerst in de landen buiten ons heen met goede aanbiedingen komt. Daarna pas komt Nederland aan de beurt, maar vrijwel nooit met scherpere tarieven.

Vandaag en morgen kun je met hun vanuit België weer genieten van plezante ticketprijzen als je vertrekt vanaf Antwerpen Centraal. Veel mailtjes hebben we hierover in de afgelopen weken gehad. Mag je gewoon in Nederland instappen zonder de trein te hebben genomen vanuit België? Kun je al op voorhand online inchecken. Helaas dat kan allemaal niet. Men kan er lang en breed over praten maar het enige wat je moet doen is de spelregels goed lezen om optimaal te kunnen profiteren.

Terug naar Amerika want daar gaat het om. Bijna alle steden waar KLM op vliegt zijn afgeprijsd. Ook bestemmingen die met een overstap op Delta Air Lines zijn te bereiken doen met een kleiner aantal mee.

Wanneer boeken: tot en met 5 juli 2013

Wanneer reizen: tussen 1 oktober en 15 december 2013 & tussen 1 januari en 31 maart 2014

Vertrek vanaf: Antwerpen Centraal

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12 kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23 kg

Flying Blue: 25% mijlen

Opmerking: KLM hanteert aanvullende reserveringskosten van €10 per ticket

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link (geef Antwerpen ZWE in als plaats van vertrek)

Reizen vanaf Antwerpen? Lees dan altijd ons advies

TicketSpy zegt: ook de vluchten van Delta Air Lines zijn afgeprijsd. Kies voor een overstap met hun en verdien 2 extra vluchtsegmenten voor je Flying Blue Elite level (Silver/Gold/Platinum)