Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM’s laatste stoelen naar Curacao voor €448!!!

Lekker bij KLM aan boord genieten!

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Eerlijk is eerlijk, degene die bij KLM bedacht heeft om de tickets naar Curacao per hele rij te verkopen verdient van ons een opslag. In ieder geval een grote pluim of zelf een gratis ticket naar Curacao!

Zeker weten dat KLM de afgelopen dagen honderden, zo niet duizenden stoelen heeft verkocht naar de Antillen. Dit helaas tot grote onvrede van degenen die naar Aruba willen vliegen, want daarvoor heeft KLM geen enkele stoel in de etalage gezet. De reden? Naar Curacao is meer capaciteit aan stoelen beschikbaar en KLM wil natuurlijk hun concurrenten ArkeFly en airberlin even stevig in de wielen zitten.

Wie in 2014 gebruik wil maken van deze aanbieding vist helaas naast het net. Alle stoelen in een set van 4 zijn zo goed als op. Kun je in november en december 2013 nog  je reis plannen, dan zijn er plenty mogelijkheden. 

Kijk daarom nog even goed naar het aanbod en op welke dagen je kunt vliegen. Morgen in de loop van de dag zullen de laatste koopjesjagers nog willen toeslaan en dan ben je misschien wel te laat.

  • Curacao €444 (onder voorwaarde*)

Wanneer boeken: tot en met 16 augustus 2013

Wanneer reizen: tussen 1 november en 31 december

Voorwaarde: *) je dient met minimaal 4 personen te reizen

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Opmerkingen: er gelden aanvullende reserveringskosten

Flying Blue: 25% mijlen

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: de prijs is aantrekkelijk, helemaal gezien de hogere tarieven van de concurrenten ArkeFly en airberlin! Gaat KLM een tarievenoorlog naar Curacao starten?