Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Koningsdag korting bij Alamo

Autohuur deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Heb je plannen om dit voorjaar of de komende zomer naar Amerika of Canada te gaan? Dan is de kans groot dat je ter plekke een auto wilt huren. En gelijk heb je, want de afstanden zijn groot en het land is natuurlijk ingericht om het liefst per auto te ontdekken.

Alamo heeft vandaag, 30 april 2013, een extra korting voor je. Want voer je een actiecode in tijdens het boeken dan kun je rekenen op €17,50 extra korting op je auto. Altijd leuk meegenomen tijdens het reizen.

Stel dat je nu 2 of 3 weken door Amerika gaat rijden, dan adviseren we je om achtereenvolgend 2 of 3 auto’s te gaan huren. Waarom? Dat leggen we je graag uit.

Alamo biedt namelijk een All-Inclusive of een Gold pakket bij je auto. Gold is de beste deal voor de meeste reizigers. Het verschil tussen beiden is dat bij Gold meer bestuurders inbegrepen zijn en daarnaast 1 volle tank benzine. Maar die benzine krijg je maar 1 keer tijdens een autohuur. Daarna moet je alle brandstof zelf gaan betalen.

Wat is nu onze tip. Boek in dat geval 2 of 3 weken achtereenvolgend een aparte auto. (Omruilen kan trouwens heel eenvoudig omdat Alamo in alle steden een verhuurstation biedt.) Je krijgt dan 3 keer een nieuwe wagen welke volledig is afgetankt. Zou je dat niet doen, dan betaal je 2 of 3 weken voor een auto met Gold pakket wel de volledige toeslag maar ontvang je geen benzine. Je prijsvoordeel is met deze constructie gemiddeld US$100.

Nog een groot voordeel, je ontvangt meerdere keren een volledig schone en gewassen auto. Helemaal gratis plus kun je je ook nog eens genieten van diverse automodellen tijdens je reis. En die kun je bij Alamo helemaal zelf kiezen. Denk er gerust over na om de volgende keer je huurauto’s op deze wijze te reserveren.

Wanneer boeken: alleen op 30 april 2013

Wanneer reizen: in 2013 en 2014

Actiecode: BEABEDANKT

Opmerking 1: Alamo werkt samen met National en heeft daardoor wereldwijd huurauto’s te beschikking

Opmerking 2: Alamo hanteert reserveringskosten van €17,50 per auto. Met deze actie vervallen deze kosten dus voor 100%

Beschikbare auto’ checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Alamo

TicketSpy zegt: de genoemde korting geldt per reservering. Wil je meerdere auto’s boeken dan dien je telkens een aparte boeking te maken (uiteraard elke keer voorzien van de aangeboden korting).