Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Combinatie citytrip! Kopenhagen en Malmö citytrip v/a €289

Goedkope Citytrip Kopenhagen en Malmö gevonden door TicketSpy Sylvana (Eindhoven)

Kopenhagen is hip en historisch tegelijk! Wereldberoemd zijn de gekleurde huizen in Nyhavn, stammend uit het handelsverleden. Maar ook de langste winkelstraat van Europa, de Stroget, is in Kopenhagen te vinden. Hier shop je juist de nieuwste trends uit het vooraanstaande Denemarken en daarmee loop je snel voor op de mode in Nederland. Natuurlijk moet je het beeld van de kleine zeemeermin bekijken en op bezoek in de alternatieve wijk Christiania en de ronde toren beklimmen. Ook de Botanische tuin, één van de vele musea en kastelen in de omgeving zijn aan te raden!

Malmo was ooit een Deense stad en ook vandaag blijft de stad verbonden met Denemarken door de iconische Öresund brug. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de jaren 1200 en dat zie je terug in het oude deel van de stad waar middeleeuwse huizen en vakwerkhuizen de straten sieren. En ook de vele designboetieks, kunstgaleries, warenhuizen en marktjes in de wijk Gamla Väster toveren al snel een lach op je gezicht. Malmo is (net als Kopenhagen) een fietsvriendelijke stad, dus een ritje op de fiets om ook de moderne buitenwijken te bewonderen is zeker de moeite waard.

Benieuwd naar deze steden? Dan is dit wat voor jou!

Ticket Kopenhagen + 2 of 3 nachten Hotel Christian Kopenhagen + 2 of 3 Nachten Moment Hotel Malmö + Treinticket Kopenhagen-Malmö  €289

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk boeken, want op=op
  • Wanneer reizen: vertrekken in januari, februari of maart 2016, andere data mogelijk tegen meerprijs
  • Vertrek vanaf: Eindhoven
  • Handbagage: 1 stuk van maximaal 10 kg
  • Ruimbagage: 1 stuk van maximaal 20 kg bij te boeken voor €30
  • Opmerking 1: deze deal geldt indien 2 personen samen reizen
  • Reserveringskosten: €20
  • Betalen: met Mastercard, American Express en Visa

Zo ziet de reis eruit: