Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

La bella Italia! Met Transavia al vanaf €83.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam) Foto: Don Aburada – Flickr

Afgelopen week Portugal en de week ervoor goedkoop naar Spanje. Het lag een klein beetje in de verwachting dat Transavia deze week een nieuw land zou uitkiezen om af te prijzen. Gelukkig zijn wij ook fan van Italië en zijn we weer enorm blij met de voordelige vluchten.

Deze week staan er een aantal bekende steden op het programma, maar gelukkig ook wat onbekendere plekjes zijn voordelig te boeken. Ooit gehoord van Catania? Een prachtige mediterrane stad aan de voet van de Etna, op Sicilië dus! Het word hier nooit kouder dan een graad of 9, zelfs in de winter niet! Ook de natuur rond deze stad biedt vele kansen want de Etna is letterlijk op een paar stappen van de stad verwijderd. Als je de straat van Messina oversteekt bereik je al snel Lamezia Terme, halfverwege de laars is dit een rustig en relaxt stadje die, zoals je aan de naam kan ontdekken, bekend is om haar termen. De oude romeinse badhuizen zijn werkelijk overal te vinden.

Op haar website promoot Transavia tegenwoordig weer prijzen op basis van een enkele reis. Dan lijkt vliegen op het eerste gezicht lekker goedkoop. Wij hebben om het duidelijker te maken voor zowel heen- als terugreis de vanaf-prijs genomen maar let op dat deze voor jouw reisdata iets kan afwijken. De reserverings kosten zijn al bij de prijs opgeteld.

Vanaf Rotterdam:

  • Rome €83 (super deal!)
Vanaf Eindhoven:
Vanaf Amsterdam:
Hotels:
Je moet natuurlijk ook een lekker plekje hebben om te slapen tijdens je verblijf, vergelijk daarom altijd de grootste aanbieders van hotels zodat je zeker weten de laagste prijs pakt! Hotelkamers checken kan voordelig bij ExpediaHotelopia of Ontdek het uitgebreide hotelaanbod van HRS.

Wanneer boeken: tot en met woensdag 1 mei 2013 (07:59), maar op=op!
Wanneer reizen: tussen 30 april en 30 juni 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link met Transavia

TicketSpy zegt: per deze week hanteert Transavia €5 aanvullende reserveringskosten per vliegticket. Of dit nu een retour is of enkele reis maakt niet. Eerder zaten deze kosten gewoon in de ticketprijs. Het is maar dat je het weet, want zo wordt je vliegreis weer een klein stukje duurder.