Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Krap zitten bij Ryanair = riant voordelig vliegen vanaf €22,99

Ryanair

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam) Foto: Ryanair

Ook Ryanair heeft een weekendstunt online gezet. in een poging een deel van haar vluchten in het, traditioneel, slechte naseizoen in september en oktober te vullen schroeft ze de prijzen flink omlaag. Aanbiedingen vanaf €22.99 per enkele reis zijn dan ook geen uitzondering.

Vanuit Bremen, Munster, Weeze, Maastricht, Eindhoven én Charleroi vlieg je heel Europe rondt voor een prikkie. Vaak op de wat minder gunstige tijden en met flink minder service dan bij de traditionele luchtvaartmaatschappijen waar dan weer tegen over staat dat je voor weinig op pad kan. Durf de concessie te doen en ga er eens helemaal uit, voor weinig.

Omdat het aanbod van lage prijzen enorm is hebben we onderstaand een kleine selectie gemaakt. Bekijk vooral het gehele overzicht om te kijken of jouw bestemming ertussen zit.

  • Retourvlucht Maastricht – Brive. Vanaf €49 
  • Retourvlucht Maastricht – Pisa. Vanaf €49 
  • Retourvlucht Eindhoven – Warschau. Vanaf €49 
  • Retourvlucht Eindhoven – Boedapest. Vanaf €49
  • Hotelscombined.com vergelijkt alle Wereldwijde aanbieders waardoor je per hotel meerdere prijzen krijgt en dus vrijwel gegarandeerd de laagste prijs betaalt. In combinatie met een extreem groot aanbod en een hele handige zoekfunctie is dit tot nu toe de allerbeste zoektool voor hotels die we kennen! Bezoek Hotelscombined.com voor de beste deals op hotelgebied.

Wanneer boeken: Alleen vandaag 8 juli 2013 nog! (23:59)

Wanneer reizen: in de maanden september en oktober 2013. Beschikbare stoelen zijn gelimiteerd!

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Opmerking : let op de bijkomende kosten voor alle services!

Beschikbare stoelen checken: via onze directe link met Ryanair

TicketSpy University zegt: Ryanair verdient maar weinig geld aan haar vluchten. Door hele strenge regels te hanteren hopen ze dat mensen fouten maken met het boeken wat hun uiteindelijk extra geld kost. Op die manier slaan ze er een dubbel slaatje uit. Goed opletten dus!