Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Las Palmas, met het beste klimaat ter Wereld! Vakantie Gran Canaria €239

Las Palmas

Ticket + Hoteldeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

95% van de toeristen die naar Gran Canaria gaan zullen verblijven aan de zuidzijde van het eiland, de plekken waar de lokale bevolking in de jaren 60 begon met de bouw van grote resorts en appartementen. Hier wonen maar weinig echte “Canaria’s”, deze wonen namelijk vooral in het binnenland of in Las Palmas, de hoofdstad van het eiland.

De bekende touroperators bieden geen reizen aan naar deze stad terwijl het een prachtige mediterrane stad is met ruim 200.000 inwoners. Er zijn prachtige stranden en mooie boulevards terwijl ook de musea nooit vervelen. Voor een paar tientjes huur je een auto en rij je naar het binnenland om je daar te verbazen over jungle achtige taferelen.

Zelf regelen kan, en nu ook nog eens heel voordelig. Elke woensdag vliegt Ryanair namelijk vanaf Eindhoven naar Las Palmas en door te verblijven in Hotel Igramar Canteras *** zit je direct in de stad!

Ticket Las Palmas + 7 nachten Igramar Canteras *** €236 <– direct naar de reis.

Wanneer boeken: Direct want op=op

Wanneer reizen: in het laagseizoen. Vertrek en retour op woensdag

Vertrekken van: Eindhoven

Handbagage: 1 stuk van maximaal 10kg.

Ruimbagage: 1 stuk van 15kg bij te boeken voor €50

Betalen: met Mastercard, Visa of American Express

TicketSpy University zegt: Een Amerikaanse studie heeft aangetoond dat Las Palmas één van de beste klimaten ter Wereld heeft. De temperatuur komt er zelden onder de 20 graden!